Viziunea noastră
Viziunea noastră

Viziunea noastră

Piciorul desculț este cel mai bun
lucru pe
care îl puteți oferi
copilului dumneavoastră

 

În ce credem:
Vrem ca și copiii să crească și să se dezvolte sănătoși, credem că picioarele stau la baza acestei dezvoltări.

 

Pentru primii șapte ani de viață, picioarele copiilor se schimbă dramatic. Pentru a permite dezvoltarea lor sănătoasă în această perioadă, acestea nu ar trebui să fie strânse sau restricționate.

Cel mai bun lucru pentru copiii noștri este de a le permite să se târască, să meargă și să alerge desculț, astfel încât să consolideze în mod natural și sănătos mușchii, tendoanele și oasele picioarelor. Copilul învață să mențină echilibrul, capătă coordonare și învață să mențină postura corectă.

Încălțămintea ar trebui să protejeze piciorul, dar nu să-l restricționeze, asigurându-se că acesta poate crește liber, fără obstacole și natural.
Aceasta e filozofia Bobux.

 

Cum ne atingem scopul:
‘Piciorul desculț este cel mai bun’ - ne proiectăm pantofii astfel încât să ofere piciorului libertatea maximă pentru o dezvoltare nerestricționată și sănătoasă.

 

Bobux lucrează cu specialiști recunoscuți în încălțăminte, pediatri și fizioterapeuți. Fiecare serie de încălțăminte are caracteristici specifice care fac ca încălțămintea Bobux să ofere o dezvoltare sănătoasă a piciorului în fiecare etapă a dezvoltării - de la copiii care încă nu pot merge până la exploratorii experimentați.

Istoria și filosofia Bobux
Istoria și filosofia Bobux

Istoria și filosofia Bobux

Origini:

 

Bobux este o companie de familie fondată de Chris și Colleen Bennett în Noua Zeelandă..
Familia Bennet a fost motivată să acționeze din cauza lipsei de papuci confortabili și „sănătoși” disponibili în magazine pentru fiica lor, Chloe, în vârstă de 9 luni.
Papucii disponibili la acea vreme aveau tălpi prea dure, adesea cădeau și se slăbeau - erau incomode și cu siguranță nu garantau o dezvoltare sănătoasă pentru picioarele lui Chloe.

Părinții au decis să-i coasă papucii fiicei fără aceste defecte. Au folosit ca material din piele întoarsă delicată, eliminând astfel problema unei talpi dure și au înlocuit șireturile cu o bandă elastică - așa a fost creat un design unic și pionierat al papucilor cu talpă de tip soft sole.

 

Bobux este un pionier în producția de încălțăminte pentru copii
Este prima companie din lume care începe să producă papuci cu talpă moale din piele (soft sole).
Ca un producător de pantofi mici, Bobux promovează, de asemenea, conceptul de "desculț" (mersul pe jos desculț este cel mai sănătos pentru piciorul tânăr).


 

Chris și Colleen au făcut mai multe perechi pentru prietenii cărora le plăceau pantofii lui Chloe și doreau ca copiii lor să aibă la fel. Văzând interesul pentru produsul inovator, Chris și Collen au decis să înceapă producția la o scară mai mare.

 

Scopul final al Familiei Bennett în crearea de papuci pentru fiica lor, adică de a oferi confort și de a asigura o creștere sănătoasă pentru picioarele sale, a devenit o prioritate pentru companie și semnul său distinctiv.

 

Bobux astăzi:

 

În anii următori, familia Bennet și-a extins oferta cu pantofi pentru copiii care învață să meargă (seria step up), pantofi pentru copii pricepuți la mers (seria I-walk) și încălțăminte pentru picioarele bebelușilor (seria new-b).
În ultimii ani, Bobux desfășoară o muncă intensă de dezvoltare a încălțămintei pentru copiii mai mari, care a dus la lansarea seriei de încălțăminte Kid+ (mărimi 27-33).

Promovarea consecventă a ideii de picioare desculț, utilizarea materialelor naturale și cooperarea cu medicii pediatri și chinetoterapeuți au făcut din Bobux un brand recunoscut și renumit astăzi, compania vinde încălțăminte pentru copii în peste 30 de țări din întreaga lume.

Siguranță și Ecologie
Siguranță și Ecologie

Siguranță și Ecologie

Dezvoltarea sănătoasă a piciorului copilului dumneavoastră este cea mai importantă pentru noi

 

Garantăm că:

  • produsele noastre sunt complet sigure pentru copii,
  • nu utilizăm niciodată în producție metale grele, inclusiv plumb și mercur (în conformitate cu EN ISO 105-E04),
  • în procesul de tăbăcire și vopsire a pielii nu folosim crom dăunător (6),
  • nu folosim coloranți azoici - coloranții pe care îi folosim sunt pe bază de apă,
  • nu există substanțe periculoase pentru viață sau sănătate în produsele noastre,
  • încredințăm testarea pantofilor noștri organismelor independente și acreditate, iar acestea sunt efectuate în conformitate cu standardele internaționale,
  • fiecare lot este verificat și reverificat înainte de a fi ambalat și expediat,
  • toate produsele sunt fabricate la cele mai înalte standarde de siguranță și în conformitate cu legislația socială

La Bobux, ne asigurăm, de asemenea, că mediul în care trăim cu toții nu suferă din cauza producției de încălțăminte.

Metodele noastre de lucru, producția, materialele și ambalajele sunt ecologice.

 

Realizăm pantofii Bobux folosind piele naturală de cea mai bună calitate.
Talpa este, de asemenea, din piele.
Pielea este respirabilă și piciorul transpiră mai puțin.
Pielea este tăbăcită și vopsită fără utilizarea substanțelor nocive (verificați certificatele și rezultatele testelor de laborator)

 

PROVECT je jediným distributorem v České republice

PROVECT sp. z o.o.   |   Ul. Gajowa 1   |   43-100 Tychy   |   Poland

O nákupech

Site-ul web folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu

ZAMKNIJ